Rijsenhout: Veel schade aan dak door schoorsteenbrand

Veel schade door dakbrand aan de Pampusstraat in RijsenhoutRijsenhout, 30 november – Een hoekwoning in Rijsenhout heeft zaterdagnacht veel schade door een brand opgelopen. Rond kwart over twaalf brak er brand uit in het pand op de hoek van de Pampusstraat met de Drakenstraat. De brand werd al vrij snel opgeschaald naar middelbrand en enkele brandweereenheden kwamen ter plaatse om het vuur te blussen.

In het dak, vlak bij de schoorsteen was brand uitgebroken wat gepaard ging met veel rookontwikkeling. Brandweermannen zijn van binnenuit en aan de buitenkant te werk gegaan om het vuur te bestrijden. Een deel van de dakpannen moest daardoor verwijderd worden. De bewoners konden tijdig het pand verlaten. De brand is begonnen als schoorsteenbrand, door de warmte ontwikkeling in de schoorsteen is de rest van het dak aangestraald en hierdoor vlam vatte.

Fotografie: Michel van Bergen

Veel schade door dakbrand aan de Pampusstraat in Rijsenhout Veel schade door dakbrand aan de Pampusstraat in Rijsenhout Veel schade door dakbrand aan de Pampusstraat in Rijsenhout Veel schade door dakbrand aan de Pampusstraat in Rijsenhout Veel schade door dakbrand aan de Pampusstraat in Rijsenhout Veel schade door dakbrand aan de Pampusstraat in Rijsenhout Veel schade door dakbrand aan de Pampusstraat in Rijsenhout Veel schade door dakbrand aan de Pampusstraat in Rijsenhout Veel schade door dakbrand aan de Pampusstraat in Rijsenhout

 

Misschien vindt u dit ook interessant?